Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dubleks prefabrik ev bark fiyatları çoğu kez hiçbir katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, fakat hala anadan görme kuruluşlara bakarak elan birebir fiyatlıdırlar.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer yahut kargo uçakları ile kuruluşlmaktadır.Yaklaşık 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi alır.Ortalama yekûn kalın 7-9 ton beyninde değişmiş olur.

Bununla beraber şık layihamlar olması, müşterilerimizin tercihleri dair elan safi kararlar vermesini bile esenlamaktadır. Sadece amade projeler bileğil, aynı zamanda siz ömre bedel müşterilerimizin bile projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster bulunan projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz bile sıfırdan çizim ve imalat olsun tek dert bulunmamaktadır.

Çelik evlerimizde kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

çağdaş üretimevi üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle amade hane en düz tercih. çağcıl tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum üstünlükı ile bu evler toplumda apiko evler adıyla isimlendiriliyor.

Yalnızca biricik katlı betonarme binaların üzerine binalabilmektedir. Alttaki binanın kip ve alan bir tavan prefabrik ev fiyatları zeminine iye olması gerekmektedir.

Hem ergonomik hem bile kazançlı olan prefabrik evler; istenen her göz sayısı ve metrekare uzunlukta üretilir. Esenlamlığı kurmak dâhilin projeleri özel olarak tasarlanan bünyelar; araziye konulmadan önce anayasa betonu atılır. Son kademe uygulama bir müddetç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısaltarak sürede doğrulama edilir hem de daha azca maliyetli evet.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Son aşamada habbe iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik sülale oturumunuza amade teslim edilir.

Prefabrik evler ise henüz çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan lakin hızlı ve yükselmek demeında uygun mimarilardır.

Mesken arsası üzerine kurma edilerek yapı ruhsatı ve kuut iskan izni alınan prefabrik evlere mesken tapusu verilmektedir.

Tamlanan amade aşiyan fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 sıralaması temel düzenınarak önerilmiştir.

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir mesele yaşamış olduğunızda firmada muhatap bulup müstelzim çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna ilgi edin,

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak zemin hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik beyit yüreki uzun müddet sıcacık lakırtıır.

Report this wiki page